top of page

VEJLE: OPLEV CHRISTIAN VIBORG LIVE!

Christian Viborg vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra afdøde familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden.

VEJLE: OPLEV CHRISTIAN VIBORG LIVE!

Der er tale om en aften med glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og glæde. Christian vil blandt andet vise, at de afdøde kan udpege, hvem de ønsker at skabe kontakt til blandt publikum.
Det er en aften for alle uanset alder, overbevisning eller tro.
I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.
Om Christian Viborg:
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Christian forstår at formidle med høj energi, empati og stor præcision.
Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os.
Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

17457251_1169287769865893_3037040769257219910_n-kopi 2.jpg

MOD TIL

Skodshøjen 55

8240 Risskov

CVR: 21993409

©MOD TIL
  • Instagram
  • Facebook - Grey Circle
bottom of page